söndag 15 juli 2007

Full fart och raka rör!

Nu är det sommar tuta och kör! Eller nåt ;)

Vilka veckor vi har haft. Fullt upp varje dag med roligheter. I torsdags hade vi trevligt besök av malmköpingsvänner. Vi struntade i picnic och hade mysigt inomhus istället. På fredagen fick vi smålänningsbesök. Alldeles för kort, men jätteroligt! Sååå mycket roligare att få kramas på riktigt än i ett sms eller mail. Ina&Olof var lika underbara som vanligt! Tänk att en del människor kan man träffa 1 gång om året utan att det känns som det var längesen. Härligt med sådana vänner! Nu längtar vi att se deras hus också! I höst kanske.

På lördagen fick vi äntligen besök av Kinnan. Det var härligt att få se henne kliva av tåget sommarfräsch och glad. Vi hann luncha, promenera runt bland djuren i solskenet, spela spel i trädgården och grilla. Det var en härlig dag! Vi längtar att du ska komma tebaks igen!!

När vi hade vinkat av vår vän vid tåget for vi vidare till fest. Där fick vi prova lite ukrainsk mat och vin. Trevligt!

Idag har vi haft fixardag härhemma. Tvättmaskinen har gått för fullt, lådor har blivit rensade, bilen dammsugen och urstädad, kläder utrensade. Liten cykeltur hanns det med liksom handling och förberedelse av mat. Nu är det dags att packa lite kanske ;)

Imorrn far dottern och jag till landet. Ska bli mysigt! Mannen stannar i stan och pysslar med hus och jobb. Snart får han också semester. Då kanske det blir sol också! Vem vet :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hade en underbar dag hos er! Fick se en tiger och fick massor god mat.

Ni fick mig att känna mig speciell och välkommen. Tack för det!!!

Kommer gärna tillbaks :)

Anonym sa...

Du ÄR speciell och varmt välkommen! Roligt att det kändes :) Vi vill gärna ha dett välkomnande hem för våra vänner! När kommer du? :)

Anonym sa...

Två veckors semester....ojoj... Jag ska ha sex veckor!

Anonym sa...

Får vem som helst tigrar och god mat?

Anonym sa...

Hihi! Nja, vem frågar? Kinnan är alldeles speciell så hon får grillad korv också :)