onsdag 1 april 2009

April april....

.....jag kunde inte lura någon idag tror jag...
Eller så är det ingen utom backastugan som läser???
Vi flyttar inte till Finland, vi bor vackert kvar!
Någon som blev lurad idag? På dotterns dagis hade fröken sagt att alla barn skulle ästta sig på golvet och ta av strumporna. Därför att sköterskan från BVC skulle kolla allas fötter om de hade fotvårtor. Alla barnen tog av och såg lite förskräckta ut...sen sa fröken april april....

Själv skojade jag med dottern. Sa att hon skulle skynda sig från dagis för att vi behövde åka till sjukhuset och hämta medicin till mig. Hon skyndade sig snällt och reagerade inte över min väska i bilen... Vi åkte mot sjukhuset men svängde av innan. Så vände jag mig om och sa - April april min älskade sill, jag kan visst lura dig vart jag vill! Ser du var vi är?
Hon jublade sin kompis namn. Och sen lekte vi med kompisen + mamma i solskenet i några timmar. Ritade med gatkritor, klättrade, hoppade hopprep (gjorde jag med..ajaj) och så ritade jag en hage. Då kom flera barn och frågade intresserat..de visste inte hur man gjorde??? Så jag fick visa... Fiffigt efter att ha fått akupunktur i nacke+axlar+huvud+händer... Jaja...var ju tvungen att visa barnen ju!! Och det var roligt att se dem, men jag blev lite chockad att de inte visste...
Undrar hur de skulle se ut om man tog med ett twistband, eller började stapla kulor i pyramider :) Stenålderslekar? Kul dag!

3 kommentarer:

backastugan sa...

Vi är varandras trognaste läsare. Det är säkert flera som läser utan att kommentera.
Ja våra stenålderslekar är fantastiska!
Hoppas du är ok idag efter dina utsvävningar.

Rika sa...

Glad att du läser+kommenterar! Nä idag mår jag skit! Men blir glad inuti när jag tänker på igår. Visst är det j-igt att inte kunna det man vill?! Så ibland får man strunta i att man inte borde och ta smällen dan efter...Sitter och tar sats för att hämta 2 barn på dagis...Har konstig bula i pannan där huvudvärken sitter...kanske ett horn som ska växa ut :)

Kinna sa...

Amen! Mig lurade du i alla fall. Och jag läste inte ens. Nu har jag internet igen, men nu vet jag ju redan.

Twist!